Välja träningsutrustning till hemmet

Created on March 26, 2020 at 7:06 am by tommy

Köptips

ska du investera i träningsprodukter till hemma gymmet? Här på denna sida kan du läsa om vad du bör tänka på när du ska köpa multigym,löpband eller en bra motionscykel!

Vill du köpa löpband

Med ett löpband hemma så kan du enkelt och bekvämt genomföra löp pass utan att bry dig om väder och vind.Det finns prisvärda löpband från ca 6000kr, det finns ännu billigare varianter men dessa är ofta av tveksam kvalité och om du köper i ett lågpris varuhus så har du svårt att få bra service och support om du skulle få problem med ditt nya löpband.  Innan du köper bör du fundera på vilka funktioner som är viktiga för dig.Här kan du läsa mer om vad du ska tänka på när du ska köpa löpband på nätet.

Det finns många bra online butiker som säljer utrustning både till företag och gym lokaler.Dom allra flesta ebjuder fri frakt och bra garanti tider. Att beställa online är prisvärt och bekvämt.

Har du gått om plats då kan du även investera i ett hemmagym då kan du enkelt träna både styrka och kondition hemma. Tror du inte att löpning passar dig som träningsform du kan du i stället välja att investera i en träningscykel.

Vill du köpa Multigym

Då kan du spara tid och pengar

Ett hemmagym kan tyckas dyrt och du får räkna med att det kostar från ca 6000kr, men om du tänker på att du kanske betalar 300kr per månad för ett gym kort så blir det 3600kr per år. Efter 2 år då tränar du helt gratis på ditt hemmagym.

Du slipper trängas i omklädningsrummet

Räknar du med att du tränar 3 ggr i veckan på ditt gym och har en restid på ca 30minuter då spar du hela 3 timmar i veckan som du kan istället kan lägga på annat. Denna extra tid ger dig mer tid till träning eller något annat som du tycker är givande. När du har tillgång till träning snabbt hemma så är det även mycket smidigare att träna små intensiva pass hemma. Tänk på att den bästa träningen är den som utförs! Här kan du läsa mer saker som du bör tänka på när du ska välja multigym

Där kan du läsa om fördelar och nackdelar med att ha ett multigym jämfört med att betala för ett gymkort. Det finns bra val som passar både den glade motionären och proffset. Om man behöver ett tyst gym så finns det bra varianter som istället för vikt magasin använder sig av hydraliskt motstånd. Dessa är lite dyrare men dom är nästan helt ljudlösa så du slipper störa övriga familjen eller grannarna.

Vill du köpa Motionscykel

Att kunna cykla inomhus är både bekvämt och enkelt. När du cyklar hemma så kan du även titta på ditt favorit program på TV samtidigt som du tränar din kondition. Du bör räkna med att en bra och billig cykel kostar ca 3000kr. Om du väljer att köpa från ett någorlunda etablerat och välkänt märke. Undvik dåliga lågpris cyklar och modeller utan något märke alls. Då kommer du ha en motionscykel som håller och du slipper att träna med dåligt resultat. här kan du läsa lite historik kring hemma träningstrenden och när den började.

Snart kommer du kunna läser mer om var du hittar bra och billiga träningscyklar som passar dig som vill börja cykla hemma och slippa cykla ute när det är mörkt,halt och kallt. Hoppas att denna information gav lite mer kött på benen när du funderar på att köpa träningsmaskiner till hemmet.

Fördel med hemma träning

träna hemma gratis

En annan bra sak när du tränar hemma är att du kan peppa andra i familjen att komma i gång med träningen. Att träna tillsammans är roligare än att träna själv. Vänta inte en dag till, sätt i gång nu! En liten förändring är bättre en ingen alls!

Comments

Comments are disabled for this post.

lopband.com